Trudimo se da budemo spona između pojedinaca, organizacija i medija “tamo” i “ovde”. Pozivamo vas da nam u tome pomognete.

Tri godine nakon objavljivanja prvog članka na adresi www.dijasporanavezi.rs i nemalo truda uloženog u jačanje veza dijaspore i matice, želeli bismo da rad ovog portala unapredimo i njegove sadržaje obogatimo. Za to nam je potrebna pomoć od vas, naših posetilaca, kolega, prijatelja i rođaka iz sveta i Srbije.

Sve što treba da uradite je da komentarom ispod poručite šta biste ubuduće voleli da pročitate, poslušate i pogledate prilikom posete “Dijaspore na vezi” i istoimenih naloga na društvenim mrežama. Naš tim će svaku od vaših preporuka i sugestija uzeti u obzir tokom pravljenja uredničkog plana za nastavak rada.

Portal “Dijaspora na vezi” pokrenuo je 2016. “Media i reform centar” Niš uz sufinansijsku podršku Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije, sa željom da se rasejanju na jednom mestu ponude značajne informacije iz različitih oblasti.

Zato, budimo i dalje na vezi!

Foto: littlehenrabi, Thinkstock