Najveća low-cost aviokompanija u srednjoj i istočnoj Evropi, Wizz Air uspostavlja novu liniju iz Niša do Beča 15. novembra. Nova low-cost linija imaće tri nedeljna leta – utorkom, četvrtkom i subotom, a cena karte će biti od 19,99 evra ili 2.399 dinara.

“Srećni smo što danas najavljujemo našu šestu liniju iz Niša za Beč. Podvlačimo našu posvećenost regionu i radujemo se nastavku našeg plodonosnog partnerstva sa niškim aerodromom kao i otvaranju novih mogućnosti za srpske putnike koji će uskoro moći da otputuju u još jedan dinamičan evropski grad, bilo turistički ili poslovno i to po niskim cenama. Naša prijateljska i posvećena posada se raduje što će moći da dočeka nove putnike na našim letovima koje obavljamo avionima koji su među najmlađima u Evropi”, kaže PR Wizz Air-a Sorina Ratz.

Generalni direktor JP Aerodrom Niš Vladica Đurđanović ističe da je Aerodrom Konstantin Veliki spreman da prihvati nove putnike i opsluži veliki broj aviona. “Ova nova destinacija za niški aerodrom predstavlja novih 45.000 putnika na godišnjem nivou što će doprineti da niški aerodrom i u budućnosti obara rekorde u pogledu broja putnika”, navodi se u saopštenju Wizz Air-a.