Prvi međunarodni sajam preduzetništva i privrede „Ekspo Niš 2017“ koji će u hali „Čair“ biti održan od 21. do 23. septembra trebalo bi da okupi i poveže privrednike iz preko 60 mesta iz Srbije i inostranstva. 

Sajam se organizuje sa ciljem da posetioci vide šta privreda u ovom kraju ima da ponudi, da postane mesto okupljanja poslovnih ljudi i preduzetnika, da pomogne realizaciju novih poslovnih zamisli i ideja, kao i da pospeši nova ulaganja u privredu regiona.

Izlagači na sajmu su zanatske radnje, mala i srednja preduzeća, udruženja preduzetnika, akcionarska i druga društva, turističke i druge organizacije privatnog i javnog sektora, holding kompanije i lokalne samouprave.

Delatnosti koje izlagači obavljaju su stari zanati, umetnički zanati, poljoprivreda, prehrambena industrija, proizvodnja odeće i obuće, drvna i industrija plastične galanterije, hemijska industrija, elektroindustrija, metaloprerada, mašinska industrija, građevinarstvo, informacione tehnologije, turizam i ugostiteljstvo.

Više informacija i cene zakupa štanda možete pogledati ovde. 

Foto: sirmiuminfo.rs