Zbog sve bogatijeg i raznovrsnijeg pratećeg programa i ograničenog budžeta, za vreme trajanja „Nišvila” 2018. godine, kako najavljuju organizatori, Tvrđava će biti zatvorena posle 18 sati. Svi posetioci, osim onih sa kupljenim ulaznicama, moraće tada da plate simboličnu cenu za ulaz – 1 evro u dinarskoj protivrednosti – navode iz „Nišvila”. Organizatori festivala ističu da je ovo poslednja godina kada su prateći programi u Tvrđavi potpuno besplatni za sve, a ulaznice za glavni program se još oko nedelju dana prodaju po nižim cenama.

Foto: Nisville

Ovogodišnji džez festival počinje u četvrtak 10. avgusta, a na dan otvaranja, prema najavama organizatora, poskupljuju pojedinačne ulaznice i kompleti za glavni program. Komplet ulaznica trenutno košta 3.000, karte za pojedinačne večeri su 1.200 dinara, dok se VIP kompleti prodaju po ceni od 4.500, a VIP pojedinačne ulaznice za 1.800 dinara.U prodaji su i Polukompleti – ulaznice za dva dana – Polukomplet 1 za četvrtak i petak, 10 i 11.avgust i Polukomplet 2 za subotu i nedelju, 12 i 13.avgust – po ceni od 1.800 dinara – kažu iz “Nišvila”.
Komplet ulaznica će na dan otvaranja koštati 4.000 dinara, pojedinačna ulaznica 1.500, VIP Komplet 5.500 dinara, a VIP Pojedinačna ulaznica koštaće 2.500 dinara. 

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži CS Eventim, kao i u „Energy music shop”-u u Kalči, „Vintage shop”-u u Davidovoj i na tri lokacije Turističke organizacije Niša – Obrenovićeva 38, Voždova 7 i glavni ulaz u nišku Tvrđavu.

Foto: Nišville