Lovefest 2017 održaće se u Vrnjačkoj Banji od 3. do 6. avgusta. Ovaj festival je jedinstvena kulturna platforma iz Vrnjačke Banje, koja promoviše muziku, umetnost i urbanu kulturu mladih u Srbiji. Najveći festival ljubavi u zemlji, i ovog leta obeležiće nastupi nekih od najpoznatijih svetskih zvezda.

Prvog festivalskog dana nastupaju izvođači iz Vrnjačke Banje i Kraljeva, među kojima su Blacksmith, Trips & Ticks, Aleksandar Korićanac i Cez. Drugi  dan Festivala otvoriće mladi beogradski di-džej Du Šan, a posle njih prestonički kolektiv DBDZ.  Zvezda drugog dana biće španski di-džej Rick Maia, koji će nastupiti u b2b setu sa dvojcem Battric & MIVU. Petak na H2O bini zatvoriće di-džej i producent Dejan Milićević. Poslednji festivalski dan na H2O bini posvećen je damama, a njega će otvoriti mlada Teodora Van Context. Za njom će nastupiti i Dasha Radenkov i Nevena Jeremić, a program na VODAVODA H2O bini zatvoriće DEE.

Na ovogodišnjem Festivalu nastupiće i brojni svetski poznati muzičari poput Loco Dice, Luciano, Carl Craig, Matador i mnogi drugi. Sve izvođače možete pogledati na sajtu Lovefest. 

U kampu je ostalo još samo pedesetak mesta, a ulaznice za period od 2. do 6. avgusta po ceni od 15 evra mogu se kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa ili poručiti na zvaničnom sajtu Festivala. 

Akcija 3+1 karta gratis traje do 22. jula u ponoć, kada će u prodaju biti puštene regularne karte.

Foto: portalmladi.com