Nastavak filma Zona Zamfirova, narednih dana biće prikazan u više gradova u Kanadi. U Montrealu će biti prikazan u sredu, 26. aprila u bioskopu Dollar Cinema, na adresi 6900 Boul. Decarie, Cote Saint-Luc. QC.

U Otavi će se projekcija filma održati 27. aprila u Kailash Mital Theatre, na adresi Carleton University, 1125 Colonel By Drive Ottawa. U Torontu će biti dve projekcije 28. i 30. aprila u Regent Theatre, na adresi 551 Mt. Pleasant Rd. U subotu, 29. aprila film Vrati se Zone biće prikazan u Vaterlu, u  bioskopu Princess Twin, na adresi 46 King Street North Waterloo.

Poslednja projekcija filma biće u Vinzdoru, u utorak 2. maja u Olde Walkerville Theatre na adresi 1564 Wyandotte st. E. Karte se mogu rezervisati na internetu, a cena karte je od 16.5 do 20 dolara. Sve projekcije će imati engleski titl.

Ljubav između Zone Zamfirove i Maneta pobedila je sve, pa i klasne prepreke patrijarhalne čaršije. A posle svadbe Zona i Mane uživaju u svom braku ispunjenom ljubavlju i strašću. I misle da je sve rešeno. Ali priča tek počinje. Dramatični razvoj situacije, isprepletane pričama ostalih likova, unosi elemente komedije u ovu romantičnu, melodramsku priču s početka 20. veka, koja se odvija u živopisnoj čaršiji na jugu Srbije, punoj boja, mirisa i zvukova tradicije.

Foto: www.systementertainment.com