Druga repriza komedije Ono kao ljubav srpskog pozorišta „Mira Sremčević“ biće na repertoaru „Skokie Theater-a“ u Čikagu 3. aprila u 19 sati. Predstava se igra treći put, a za prethodna dva izvođenja tražila se karta više.
Reč je o komediji koja je nastala po istoimenoj seriji emitovanoj na RTS-u. Priča prati večitog studenta Džonija, koji želi da postane muzičar. Dok do toga ne dođe, vreme ispunjava radeći u baru, gde upoznaje mnogo ljudi. U predstavi su prikazani komplikovani ljubavni i prijateljski odnosi, kao i sukobi generacija. Ovaj komad podseća publiku i na to kako je izgledala beogradska rok scena novog talasa početkom osamdesetih.
Ratko Momčilović je režiser predstave, a uloge tumače: Vladimir Milojković, Milana Lana Kvrgić, Vlatko Ždrale, Milano Milošić, Milenko Šišarica, Vesna Zafirovski, Milan Milojković, Nikola Velisavljević, Sandra Mirović, Nikola Vučićević, Zorana Vukčević, Milica Spasojević, Vladimir Mulina, Maja Radovanović, Vojin Drenovac, Vladimir Vertuš i Ken Brennan.
Finansiranje ovog projekta pomogla je Uprava za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu pri Ministarstvu spoljnih poslova Republike Srbije.